За вбивство раптового знайомого херсонець засуджений на 8 років ув’язнення

6 лет назад 0

Злочин стався у Корабельному районі міста Херсона. У сквері перехожі виявили тіло 39-річного чоловіка з численними ножовими пораненнями грудної клітини. У потерпілого зникла куртка та деякі особисті речі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Упродовж півтори доби оперативники встановили особу зловмисника та затримали його. Ним виявився 24-річний херсонець, раніше судимий за крадіжки, розбій та незаконне зберігання наркотиків. Поліцейські затримали зловмисника у місті Нова Каховка, де він переховувався у співмешканки. Чоловік пояснив, що ввечері у сквері познайомився з потерпілим, вони разом вживали спиртне, потім посварились. Під час конфлікту зловмисник кілька разів вдарив ножем потерпілого, після чого забрав куртку, особисті речі та поїхав до співмешканки.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.