За вбивство знайомого з Олешківського району жінка проведе 8 років за гратами

4 года назад 0

Злочин стався цьогоріч у липні. Тоді в Олешківське відділення поліції надійшла інформація, що в одному з сіл жінка вбила місцевого жителя. Упродовж кількох годин поліцейські затримали зловмисницю, яка виявилася знайомою потерпілого. Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Загиблому було 36 років. На час приїзду поліцейських в будинку знаходилася співмешканка потерпілого. Вона розповіла, що того вечора до них у гості прийшла знайома, з якою вони вживали спиртні напої. Потім між чоловіком та знайомою виник конфлікт, гостя схопила ніж та вдарила господаря в область серця. Він помер на місці.

На розшук підозрюваної направили групу реагування відділення поліції. Разом зі свідками поліцейські патрулювали вулиці населеного пункту і на одній з них побачили підозрювану. Жінка намагалася втекти, її затримали і доставили у відділення поліції.

Поліцейські з’ясували, що затриманій 31 рік, вона жителька Миколаївської області і вже була неодноразово судима за крадіжки. Загалом, у місцях позбавлення волі провела 8 років, а в село приїхала на сезонні роботи. У своє виправдання жінка пояснила правоохоронцям, що потерпілий її образив і вона не стримала емоцій.

Суд визнав жінку винною та призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.