Злочинний тренд: на Херсонщині виріс «попит» на сумки — тримайте їх міцніше

5 лет назад 0

Упродовж 5 травня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 526 заяв і повідомлень, серед яких 72 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 2 ДТП з постраждалими, внаслідок якої 2 особи травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 144 адміністративні протоколи,  з них 4 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 59-річного херсонця. Чоловік розповів, що невідома особа, відкрито заволоділа чоловічою сумкою, в якій знаходились 2500 гривень та мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.

В Новокаховський відділ поліції надійшло повідомлення від 67-річної місцевої жительки.  Жінка розповіла, що невідомі особи вкрали в неї сумку з грошима та ключами від дому. За даним фактом проводиться перевірка.

В Білозерське відділення поліції надійшло повідомлення від 45-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідома особа проникла в гараж, звідки викрала електроінструменти. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області