29 травня – захист проектів громадських організацій!

5 лет назад 0

29 травня 2019 року о 10:00 годині в приміщенні обласної ради відбудеться захист проектів громадських організацій, спрямованих на соціальний розвиток суспільства та підтримку молоді Херсонської області.

Нагадаємо, за розпорядженням голови обласної ради Владислава Мангера з 1 березня по 29 квітня 2019 року проводився прийом конкурсних пропозицій на обласний конкурс громадських організацій, спрямованих на соціальний розвиток суспільства та підтримку молоді Херсонської області.

За вказаний період конкурсні пропозиції надійшли від 18 громадських організацій, які здійснюють діяльність, спрямовану на всебічний розвиток суспільства та, зокрема, молоді, на території Херсонської області, серед яких – організація проведення масових спортивних змагань та естафет, фестивалів і інших розважальних заходів, створення молодіжного центру та майданчику, організація відвідування терапевтичного табору для хімічно залежної молоді, організація курсів домедичної допомоги для населення тощо.

Переможцям конкурсу буде надана фінансова підтримка з обласного бюджету згідно з наданими розрахунками та узгоджену з конкурсною комісією. Загальний обсяг фінансування, що буде розподілений між переможцями конкурсу, складає 255,0 тис.грн.