9 років ув’язнення отримала жителька Скадовського району за вбивство вже другого співмешканця

6 лет назад 0

Злочин стався в одному з сіл Скадовького району. У відділення поліції надійшло повідомлення від фельдшера, що у приватному будинку смертельно поранено чоловіка. У нього було проникаюче ножове поранення спини, повідомляє прес-служба поліції області.

Слідчо-оперативна група з’ясувала особу загиблого. Ним виявився 43-річний місцевий житель. Працівники поліції встановили, що тілесні ушкодження йому спричинила 31-річна співмешканка, раніше судима за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своєму першому чоловіку. Жінка пояснила, що разом з потерпілим вживала спиртні напої. Потім вони посварились, вона на нього сильно образилась, тому вдарила ножем у спину. З її слів, вона не хотіла смерті нового співмешканця. Після скоєння злочину вона викликала фельдшера, але чоловік помер ще до його приїзду.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Суд визнав жінку винною у інкримінованому їй злочині та призначив покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.