Автопарк поліції Херсонщини поповнився новими транспортними засобами

6 лет назад 0

Поліція Херсонщини стала більш мобільною. Сьогодні за підтримки керівництва Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України автопарк поліції Херсонщини поповнився новими транспортними засобами. В урочистій обстановці начальник обласного главку поліції Артур Мєріков вручив працівникам підпорядкованих підрозділів ключі від 14 сучасних автомобілів, трьох мікроавтоб усів та одного автобусу.

10 комфортних автомобілів «Шкода» та 4 автомобіля «Рено» призначені для покращення роботи груп швидкого реагування підрозділів поліції. Вони економічні та розраховані під особливості дорожніх умов в різних районах області.

Два мікроавтобуси зі спеціальним обладнанням «Форд Транзіт» будуть використовуватися спецпідрозділом поліції під час проведення масових заходів. Ще один мікроавтобус передається ізолятору тимчасового тримання для перевезення спецконтингенту.

Перед врученням ключів від транспортних засобів начальник поліції Херсонщини Артур Мєріков звернувся до особового складу та зазначив, що керівництво Національної поліції України робить усе можливе для підвищення довіри населення до поліції, для поліпшення технічного оснащення, щоб виконання службових обов’язків стало більш якісним, і поліцейські більш оперативно реагували та прибували за викликами.

По закінченню урочистостей поліцейські на нових автомобілях вирушили до місць несення служби у Білозерський, Бериславський, Генічеський, Новотроїцький, Каховський, Великолепетиський, Горностаївський, Скадовський, Олешківський, Нововоронцовський, Високопільський, Голопристанський райони та у м.Нова Каховка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області