Аудиторы ждут от херсонцев сведений о растратах, недостачах и кражах

7 лет назад 0

До відома жителів Херсонщини – повідомлення про функціонування телефонів довіри Держаудитслужби.

«Звертаємося до небайдужих городян і селян: якщо комусь відомі конкретні випадки щодо порушення чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, випадки незаконного використання державного або комунального майна підприємствами, установами, організаціями та маєте реальні факти щодо можливих корупційних та інших неправомірних дій (бездіяльності) окремих посадовців, повідомляйте аудиторам про такі правдиві дані, побудовані без усіляких припущень, балачок, за телефонами:

— в Херсонській області (0552) 26 36 28;

— до Південного офісу Держаудитслужби в Одесі — (048) 728-36-86.

Телефон довіри Державної аудиторської служби України у Києві (044) 425-38-18», — нагадують працівники юридичного сектору управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області.

Телефон довіри функціонує у робочі дні з 9:00 до 18:00 (у п’ятницю з 9:00 до 16:45) задля забезпечення оперативного реагування на порушення чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна підприємствами, установами та організаціями, що належать до сфери управління Держаудитслужби.

Аудитори чекають від очевидців — херсонців детальних відомостей про розтрати, нестачі і крадіжки. Варто додати, що аудиторам не обійтися без активної взаємодії з підконтрольними підприємствами, установами і організаціями.

При цьому слід мати на увазі, що звернення, які не відносяться до повноважень органів аудиторської служби, відразу ж пересилаються за належністю іншим органам.

Всього ж упродовж 11 місяців 2016 року користувачі веб-сайтів, читачі газет, радіослухачі і телеглядачі 244 рази дізнавалися про телефон довіри державних аудиторів Херсонщини.

Прес-служба управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області.