Бериславські оперативники вилучили 285 патронів до автомату Калашникова у підозрюваного в крадіжках

6 лет назад 0

Працівники Бериславського відділу поліції провели санкціонований обшук за місцем проживання 43-річного жителя одного з сіл, який підозрюється у крадіжці майна з будинку свого односельця. У помешканні поліцейські виявили речі потерпілого: меблі, килими, побутову техніку, навіть міжкімнатні двері та металопластикові вікна, які зловмисник планував встановити у підсобному приміщенні свого господарства. В сараї поліцейські вилучили 285 патронів до автомату Калашникова. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Зловмисник виявився раніше судимим за шахрайство. Він пояснив, що патрони знайшов на початку літа і зберігав без певної мети. Патрони вилучені та направлені на дослідження. А крадіжку з будинку односельця скоїв для облаштування власного дому.

Як повідомив начальник Бериславського відділу поліції Вадим Ковальчук, відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та ч.1 ст.263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Зловмиснику може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.