Бериславські рятувальники ліквідували пожежу приватного будинку

5 лет назад 0

24 вересня о 01:54 на номер Служби «101» м. Берислав надійшло повідомлення від громадянки про те, що в с. Веселе по вул. Відриголова горить житловий будинок. За вказаною адресою направлено черговий розрахунок 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

По прибуттю рятувальники побачили, що вогнем охоплено покрівлю будинку та кімнати в ньому. Пожежу вдалось ліквідувати о 05:32. Вогнем знищено перекриття будинку, приміщення котельні, коридор та кухня. Проте вдалось врятувати дві спальні, ванну кімнату та літню кухню, що була розташована впритул до будинку. Загальна площа пожежі склала 120 кв. м.

Як з’ясувалось, на момент виникнення пожежі в будинку знаходилась сім'я з чотирьох чоловік. Мати прокинулась, коли почула плач своєї однорічної дитини та побачила, що в кімнаті багато диму. Жінка швидко розбудила чоловіка та старшу дитину і всі разом вилізли через вікно на вулицю, після чого викликали рятувальників.

До ліквідації пожежі було залучено два відділення 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі семи рятувальників та добровільну пожежну дружину ТОВ СП «Нібулон».

Ймовірна причина пожежі – порушення правил безпеки при влаштуванні димаря.