Бізнесмени Херсонщини надали 1 мільйон звітних документів

6 лет назад 0

Протягом січня – листопада цього року суб’єкти господарювання та громадяни Херсонщини надали до фіскального відомства понад 1 мільйон звітних документів, 85% із них надійшли через Інтернет.

Це найбільш популярний спосіб подання звітності у платників податків таврійського краю. У листопаді цього року перевагу такому способу віддали 92 відсотки суб’єктів господарювання Херсонщини, які надіслали понад 84 тис. звітних документів.

Серед поданих онлайн звітів понад 98% з податку на додану вартість та майже 85% – з акцизного податку. Всього у листопаді платники податків надали до територіальних органів Головного управління ДФС у Херсонській області майже 92 тис. документів.

Окрім того, для суб’єктів господарювання регіону у тренді –використання можливостей Електронного кабінету платника. Цей віртуальний кабінет функціонує на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України. У листопаді його відвідали майже 15 тис. платників, які сформували та направили понад 29 тис. звітів. Це складає третину від усієї звітності.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області