Благодійний захід «Кохання переможе»: як подружжя Вітвініних бореться з онкологією

4 года назад 0

На цих кадрах відеоінженер телеканалу Херсон Плюс Ігор Вітвінін допомагає своїй дружині Марині дістатися місця інтерв’ю. Ще півроку тому дівчина долала ці сходинки самостійно лише за кілька хвилин – нині навіть з допомогою, необхідно набагато більше часу.

Вони жартують та з особливою турботою дивляться один на одного. Спостерігаючи за цією парою, складно представити, що їх останні півтори роки нагадають гірші сценарії кінодрам. Історію цієї родини ми вже розповідали нашім глядачам. Тоді за своє життя боровся Ігор. Чоловікові був поставлений діагноз – рак щитовидної залози.

Під час лікування пара навіть одружилася. Дату обрали символічну – День Святого Валентина. Однак, на цьому випробування для молодої родини не скінчилися. У лютому цього року лікарі діагностували у Марині рак молочної залози.

Проте таке лікування призвело до значного ослаблення організму дівчини. Найбільше постраждала печінкова система та кістяна тканина. Зокрема, наслідком цього став перелом лівої ноги та руки.

Допомогти сім’ї вирішили волонтери ініціативної групи «А що зробив ти?». Вони зазначають, такі приклади незламної волі та наснаги до життя вартують особливої поваги