Бюджетна комісія Херсонської облради погодила розподіл субвенції з державного бюджету

4 года назад 0

На термінове, 46-те засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів зібралися учора, 29 жовтня, депутати. Відбувалося воно, як завжди, під керівництвом депутата Херсонської обласної ради Павла Філіпчука.

На порядку денному одне питання – погодження розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів, додаткових виборів депутатів сільських, селищних рад 22 грудня 2019 року та виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення цих виборів.

Доповідь з цього питання директора Департаменту фінансів ХОДА Наталі Вітренко жодних заперечень у депутатів не викликала, підтримали одноголосно. Таким чином, 463 800 грн буде розподілено таким чином: районний бюджет Каланчацького району отримає 300 тисяч грн, Каховського району – 185 900 грн, Нижньосірогозького – 160 000 грн та бюджет Каланчацької селищної об’єднаної територіальної громади – 117 600 грн.