Бюджетна комісія розглянули близько 50 питань порядку денного

4 года назад 0

21 лютого відбулось 49-те засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів.

У рамках роботи депутати обласної ради розглянули близько 50 питань фінансового характеру. Серед найголовніших – зміни до обласного бюджету Херсонщини на 2020 рік, який було прийнято на ХХХІ сесії обласної ради VІІ скликання 20 грудня 2019 року.

У зв’язку з реорганізацією існуючих та створенням нових структурних підрозділів обласної державної адміністрації було внесено відповідні зміни до бюджетних документів.

Також члени комісії підтримали внесення змін до декількох обласних програм: програми соціально-економічного та культурного розвитку Херсонської області на 2020 рік, програми розвитку культури і духовності в Херсонській області на 2019-2020 роки, обласної цільової програми сприяння розвитку громадського суспільства на 2017-2020 роки, комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту в Херсонській області на 2019-2023 роки.

Позитивний висновок від бюджетної комісії отримали і керівники спортивних закладів та громадських організацій. Так, фінансову підтримку для забезпечення сталого функціонування олімпійських видів спорту з обласного бюджету отримають: Херсонська школа вищої спортивної майстерності, Херсонське вище училище фізичної культури, Херсонська обласна організації ФСТ «Спартак», ДЮСШ з боксу Херсонської обласної організації ФСТ «Україна», Херсонський обласний центр олімпійської підготовки з гандболу.

Також профільна комісія підтримала всі депутатські звернення, проте задоволення фінансової частини цих питань відбуватиметься за наявності фінресурсу в обласному бюджеті.

Нагадаємо, 28 лютого о 10:00 годині відбудеться ХХХІІ сесія Херсонської обласної ради VІІ скликання.