Цього року на дорогах області з’явилася майже тисяча водіїв-новачків

6 лет назад 0

Поточного року 952 водія за результатами успішного проходження перевірки знань отримали в територіальних сервісних центрах МВС в Херсонській області своє перше посвідчення на право керування транспортними засобами.

Загалом в учбових закладах області, що проводять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів, закінчили навчання 3364 кандидати у водії.

В територіальних сервісних центрах області у майбутніх водіїв прийнято 1989 теоретичних та 2358 практичних іспитів для отримання права керування транспортними засобами. Відсоток складання іспитів з першого разу становить 50,4.

Нагадуємо, що тепер перше посвідчення водія видається на два роки з правом обміну на постійне у разі, якщо протягом двох років з дня його видачі не було допущено три і більше адміністративних правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.

Поновлення права керування транспортними засобами особам, які отримали посвідчення водія вперше та були позбавлені такого права, здійснюється після чергової підготовки у відповідному навчальному закладі та складання теоретичного й практичного іспитів у СЦ МВС. Таке посвідчення знову видається на 2 роки.

РСЦ МВС у Херсонській області