Деякі Херсонські перевізники почали забастовку

7 лет назад 0

Сьогодні, 1 лютого, після не прийнятого рішення херсонського міськвиконкому про підняття ціни на проїзд, деякі перевізники всеж влаштували саботаж та не вийшли на маршрути.

«Автобусы движутся по маршрутам 5,6,7,8,9,14,17,24,25,29, 30, 48, 101. Не видно 16,20 (только с двойным номером 8/20). Неужели «Рембыттехника» (Сивак. Хренмывыйдем) решила устроить «февральскую революцию?» Херсон Или показалось, как некоторым?», — повідомляє в соціальній мережі херсонець Владислав Гладкий.

Також, в багатьох Інтернет-обговореннях приймають участь військові.  «Значит так , Ув. Перевозчики. Военные не могут доехать до работы. Принимаем — это как «диверсия»», — коментує ветеран АТО, депутат Суворовської районної у м. Херсоні ради Ігор Швед.

Нагадаємо, сьогодні о 9:00 в міській раді пройде брифінг міського голови Володимира Миколаєнка стосовно негативного голосування виконкому міської ради по рішенню "Про встановлення тарифу на послуги пасажирського автомобільного транспорту на міських автобусних маршрутах загального користування у Херсоні з перевезення одного пасажира".