День без Інтернету в Гончарівці

5 лет назад 0

З початку 2000-х років світова Інтернет-спільнота щорічно відзначає Міжнародний День без Інтернету (International Internet-Free Day). Головна його мета – повністю відволікти людей від комп’ютерів і глобальної мережі хоча б на один день, щоб прожити цей час виключно в реальному світі, спілкуватися з людьми тільки наживо або присвятити його своєму улюбленому хобі.

День без Інтернету відзначили і у Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара. Співробітники Інтернет-центру книгозбірні підготували для слухачів курсів української мови захопливий квест «Чого немає в Інтернеті». Його мета – сприяти живому спілкуванню учасників гри, шукати інформацію не в Інтернеті, а в книгах та енциклопедіях. Учасники із задоволенням познайомилися з відділами Гончарівки та різними цікавими книжками, гарно працювали в командах. Перемогла у квесті дружба, адже всі завдання команди виконали правильно. Час пройшов корисно і захоплююче!

Спробуйте і ви наступного року відзначити Міжнародний День без Інтернету поза Мережею, адже в реальному світі ще стільки всього цікавого і непізнаного, створеного і забутого, приємного і коханого…