День народження Херсона почався зі спільної молитви представників різних конфесій

3 года назад 0

– Яким буде наше місто – залежить від нас самих, – сказав міський голова Ігор Колихаєв, розпочавши зустріч з представниками різних конфесій Херсона. Вони зібралися в стінах міської ради, аби звершити спільний молебень у День народження міста за його благополуччя.

Священники подякували Богу, за те, що він благословляє нашу землю, наших людей. За тих, хто працював і своїм життям прославляв місто. Просили мудрості й наснаги для влади Херсона, щоб кожен був свідомим громадянином свого міста. Просили благополуччя людям, що живуть на цій землі, благословити наше місто, Україну, кожну людину. Просили мудрості батькам зрощувати своїх дітей, у стосунках між людьми поваги один до одного, миру, єдності та любові.

Міський голова подякував священству за місію, яку вони несуть, будучи посередниками між Богом і людьми, і попросив навчати людей любити своє місто.

– Любов проявляється справами, – сказав Ігор Колихаєв. Якщо кожен подбає про благополуччя своєї зони відповідальності – місто розквітне.

У молебні в День народження Херсона взяли участь представники католицької, православної та протестантських Церков, ісламу та юдаїзму.

Прес-служба Херсонської міської ради