Депутат Херсонської обласної ради стала кращою серед вчителів

6 лет назад 0

Ольга Княгницька – викладач з більш ніж 30-річним стажем, репетитор з фізики і депутат Херсонської обласної ради стала кращою в конкурсі серед вчителів.

Проводилося змагання педагогів в онлайн режимі. У конкурсі взяли участь понад 500 викладачів з усього світу. Оцінювали претендентів на перемогу за результатами роботи цілого ріку. Зокрема журі було уважним до професіоналізму конкурсанта, відгукам про нього з боку учнів та їхніх батьків, а також безлічі інших чинників.

«Я дуже хотіла перемогти, але практично не розраховувала на позитивний результат. Не знаю чому, сумнівалася. Але дуже рада, що обійшла за балами сильну суперницю з Бразилії, вона посіла друге місце» , – ділиться враженнями Ольга Михайлівна.

Ресурс працює як онлайн-школа, де всі бажаючі можуть знайти собі вчителів по всьому світу і навчатися, або заповняти прогалини в освіті, спілкуючись з кращими педагогами. Онлайн-заняття проходять на сайті за допомогою спеціального сервісу – віртуальної класної кімнати (вайтборду), один на один з репетитором. Під час уроку ведеться передача відео і голосу.

Після оголошення результатів, Ольга Княгницька отримала диплом переможця та першу премію.