Діти з Буковини відпочивають на Херсонщині

6 лет назад 0

Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Орльонок» Генічеського району, що на березі Азовського моря, гостинно приймає 30 дітей пільгових категорій з Чернівецької області. Для малечі тут створено усі необхідні умови для гарного відпочинку. Заплановано безліч цікавих розважальні заходів, зокрема 05 липня діти побували в дельфінарії. Про це повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.

Відпочинок дітей з Буковини проходить у рамках обміну групами дітей пільгових категорій з інших регіонів України. У серпні цього року, на запрошення Чернівецької облдержадміністрації, діти пільгових категорій Херсонської області матимуть змогу відпочити в Карпатах.

У перші дні липня на відпочинок у позаміський оздоровчий табір «Дивосвіт» Каланчацького району завітали школярі з Луганщини. Тут, на березі Чорного моря, також створено гарні умови для комфортного та безпечного оздоровлення. Із превеликим задоволенням діти взяли участь святкових заходах з нагоди свого приїзду. Під час перебування дітей у таборі «Дивосвіт» на них чекає безліч цікавих розваг.