До кінця місячника добровільної здачі зброї залишився один тиждень

6 лет назад 0

Протягом жовтня поліція Херсонщини проводить місячник добровільної здачі зброї боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів. З початку проведення заходів до підрозділів поліції жителі області здали 288 одиниць різних видів зброї та спеціальних засобів.

З початку місяця жителі Херсонщини добровільно здали до поліції 241 гладкоствольну мисливську рушницю, 9 нарізних мисливських рушниць, 4 рушниці армійського зразка та одну одиницю холодної зброї. Також громадяни здали 20 газових пістолетів і 16 пристроїв для відстрілювання патронів несмертельної дії, понад 2,5 тисячі різнокаліберних набоїв, дві гранати та один снаряд часів Другої Світової війни.

Головне управління Національної поліції в Херсонській області інформує, що громадяни, які добровільно здадуть до поліції зброю, боєприпаси або вибухові речовини, від кримінальної відповідальності звільняються. Також в період місячника жителі Херсонської області можуть звертатись до підрозділів поліції за місцем мешкання за допомогою в легалізації незареєстрованої мисливської зброї.

Відділ комунікації поліції Херсонської області