Двоє херсонців, які вбили сусіда по кімнаті, засуджені на 10 років позбавлення волі

6 лет назад 0

Зловмисники нанесли потерпілому щонайменше 40 ударів ножами у шию та грудну клітину. Вони загорнули тіло у ковдру, обмотали скотчем та не могли дійти згоди, що робити далі. Один пропонував викинути тіло в річку, інший хотів сховати у підвалі. Після суперечок один з чоловіків зателефонував у поліцію та повідомив про скоєний злочин. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Вбивство сталося два роки тому у Корабельному районі міста Херсона. Працівники поліції з'ясували, що квартира, у якій сталося вбивство, належить одному зі зловмисників. Разом з ним проживали двоє його друзів. Власник пояснив, що з третім учасником компанії у них виникали сварки. 22-річний потерпілий нібито постійно їх принижував. Господар просив друга з'їхати з його квартири, але той відмовлявся.

За словами зловмисників, у день скоєння злочину вони вживали алкогольні напої. Потім вирішили позбавитися від друга, коли той ляже спати. Вони схопили ножі та нанесли потерпілому удари в спину та шию. Закривавлені речі та ножі зловмисники викинули.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.2 п.12 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Нещодавно вироком суду чоловіків визнано винними у інкримінованому їм злочині та кожному призначене покарання у вигляді позбавлення волі строком на 10 років.