Фіскали Херсонщини ловили «злочинців на колесах»

6 лет назад 0

Упродовж останніх семи днів фахівці Головного управління ДФС у Херсонській області, спільно з представниками Представництва Президента України в АР Крим, СБУ та Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки провели кілька рейдів поблизу КПВВ «Каланчак» щодо дотримання перевізниками норм чинного законодавства. За результатами цих контрольно-перевірочних заходів спеціалісти фіскальної служби області встановили трьох громадян, які надавали послуги з перевезення пасажирів без державної реєстрації як суб’єкта господарювання.

На підприємливих водіїв інспектори склали три протоколи про адміністративне порушення за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення порядку провадження господарської діяльності), а матеріали щодо скоєного – направили до Каланчацького районного суду Херсонської області.

Викорінити таке ганебне, неприпустиме для цивілізованого суспільства та суспільно небезпечне явище, як нелегальні пасажироперевезення, можна лише спільними зусиллями органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та за підтримки небайдужих громадян.

ГУ ДФС у Херсонській області