Фіскали навчали податковій грамоті безробітних херсонців

6 лет назад 0

Нещодавно, фахівці управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області взяли участь у черговому семінарі для осіб, які перебувають у пошуках роботи, організований Херсонським міським центром зайнятості. Метою таких заходів є упередження майбутніх бізнесменів від помилок під час здійснення господарської діяльності.

Спілкування фіскалів із учасниками семінару відбулося в затишній та невимушеній атмосфері. Під час заходу присутні ознайомилися з особливостями та відмінностями ведення обліку й оподаткування доходів підприємців на загальній та спрощеній системах оподаткування, порядком здійснення розрахунків та ставками податків.

Особливу увагу учасників семінару фіскали акцентували на необхідності нарахування та сплати єдиного внеску незалежно від отримання доходу. Крім того, розповіли про соціальну та правову захищеність найманих працівників і практичну роботу фіскальної служби області щодо виявлення недобросовісних роботодавців.

Наприкінці зустрічі слухачі отримали відповіді на хвилюючі їх питання щодо застосування законодавчих норм під час ведення бізнесу.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області