Фіскали області провели перший конкурсний відбір у новому році

5 лет назад 0

Вчора у Головному управлінні ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбувся черговий конкурс на заміщення 6 вакантних посад державної служби категорії «Б», анонсований на субсайті територіальних органів фіскальної служби області 26.12.2018 року. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Як завжди представники конкурсної комісії та претенденти на посади зібралися в залі засідань фіскальної служби області. Конкурс проводився за вимогами Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246, іспит складався з трьох етапів: тестування на знання законодавства України, розв’язання ситуаційних завдань та індивідуальної співбесіди з конкурсантами.

Свої професійні знання та навички вирішили спробувати не тільки державні службовці установи, які налаштовані попрацювати на керівних посадах фіскальної служби області, а також інші.

Результати проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі будуть оприлюднені на офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби та на субсайті фіскальної служби області відповідно до вимог чинного законодавства.