«Галерея життя» у Херсонському обласному онкологічному диспансері

7 лет назад 0

Оксана Оснач — член Національної Спілки Художників України, володарка звання «Кращий художник 2015 року» Херсонської обласної організації НСХУ. У 2009 році, після навчання у Херсонському державному університеті, працювала викладачем  рисунку і живопису на кафедрі «Образотворче мистецтво і дизайн». Учасниця більш ніж двадцяти Всеукраїнських художніх виставок, неодноразовий лауреат міжнародних виставок, серед яких виставки в Італії та Польщі. Сьогодні Оксана працює в студії творчості “Арт-Азарт” та проводить майстер-класи з олійного живопису для усіх бажаючих.

«Надихаюся простими, звичними речами, природою та творчістю інших майстрів. Люблю зворушливі дворики та вулички, а також натюрморти, просякнуті сонячним світлом. Взагалі, малюю все що бачу. Люблю, коли я малюю на вулиці, люди підходять і цікавляться, що ж таке я там побачила. І трохи іншими очима дивляться на наші буденні, прості радості» — зізнається художниця.

«Роботи Оксани Оснач просякнуті неймовірним теплом та любов'ю, і кожна з них доводить, що диво — в простих речах!» — підкреслює головний лікар Херсонського обласного онкологічного диспансеру Ірина Сокур.

Експозицію у «Галереї життя» можна відвідати протягом місяця.