Голова Генічеської РДА подякував Укрзалізниці за розвиток пасажирських перевезень в регіоні

6 лет назад 0

Завдяки роботі Укрзалізниці щодо збільшення кількості пасажирських поїздів на літній період в напрямку Генічеська регіон відвідала рекордна кількість туристів – понад 1 млн. Про це повідомив голова Генічеської РДА Олександр Воробйов під час круглого столу круглого столу на тему: «Реалізація інфраструктурних проектів при формуванні ефективних територіально-виробничих зв’язків та забезпечення поступового соціально-економічного розвитку: регіональний аспект», що відбувся 9 листопада в Міністерстві інфраструктури.

Очільник Генічеської райдержадміністрації зазначив, що Укрзалізниця не лише збільшила кількість поїздів, а й оновила інфраструктуру, зокрема на станціях Новоолексіївка та Генічеськ збудовані та відремонтовані платформи з пандусами, кімнати відпочинку.

«Покращили умови для пасажирів – оновили два вокзали Новоолексіївка та Генічеськ, зробили освітлення, з`явилися навіть каси для інвалідів. Для мешканців нашого району все це дуже важливо. І ми вдячні Укрзалізниці за співпрацю і порозуміння», – зазначив Олександр Воробйов.

Голова місцевої адміністрації також додав, що наразі співпраця триває, зокрема Генічеська райдержадміністрація уклала договори із залізницею щодо організації пасажирських перевезень, що почали діяти з вересня 2017 р.

Присутній на заході директор із стратегічного розвитку та інвестиційної політики ПАТ«Укрзалізниця» Антон Саболевський назвав співпрацю з Генічеською районною державною адміністрацією зразковою та закликав всі місцеві районні та обласні адміністрації долучатися теж.

«Ми готові спільно планувати та організовувати перевезення пасажирів у регіонах. Важливо, щоб місцева влада була партнером у забезпеченні пасажирів якісними послугами та необхідним сервісом, а також відшкодовувала перевізнику кошти за перевезення пасажирів пільгових категорій», – зазначив Антон Саболевський.

Прес-центр ПАТ "Укрзалізниця"