Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер бере участь у Раді регіонального розвитку

5 лет назад 0

Розпочалося засідання сьогодні, 30 листопада, об 11.00.

Наразі вже слово мали голова ХОДА Андрій Гордєєв, голова облради Владислав Мангер, народні депутати України Олександр Співаковський та Сергій Хлань та інші поважні гості.

«Ми вже звикли до критики нашого регіону, проте так мало говоримо про те, що робиться для розвитку Херсонщини. Чомусь критикани принципово уникають розмов про успішну роботу нашого аеропорту «Херсон», хоча ті ж самі персони не вірили в те, що цей об’єкт працюватиме. Важко знайти серед їхніх коментарів й інформацію про підтримку зрошення на Херсонщині, розвиток енергозберігаючих технологій тощо. Давайте вже гучно говорити про те, що робиться й працює в області! Давайте поважати себе і рідну землю» , – закликав з трибуни Владислав Мангер.

Запрошеною гостею на заході також є віце-спікер ВР України Ірина Геращенко.

Нагадаємо, Рада регіонального розвитку – консультативно-дорадчий орган при Президентові України. Утворений він з метою сприяння взаємодії державних органів з органами місцевого самоврядування у питаннях напрацювання оптимальної моделі розвитку місцевого самоврядування і територіальної організації влади, децентралізації управління регіональним розвитком, вирішення проблемних питань життєзабезпечення регіонів тощо.