Голова Херсонської облради Владислав Мангер завітав до «дитячого будинку» з подарунками та перспективами

6 лет назад 0

26 грудня голова обласної ради Владислав Мангер відвідав «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Херсонської обласної ради.



«Невипадково напередодні новорічних та різдвяних свят ми завітали саме до цього закладу. Адже тут виховуються діти, доля до яких із самого дитинства не дуже прихильна: когось залишили напризволяще батьки, дехто сам покинув свою домівку через несприятливі умови, а інші – сироти. Як би там не було, але для таких дітей сімейні свята вкрай важливі. Звісно, ми не замінимо їм родину та батьків, але те, що вони в цьому світі не самі – показати мусимо» , – прокоментував свій візит до дитячого закладу Владислав Мангер.



Наразі в Центрі виховуються 38 дітлахів різного віку. Призначення закладу: надати своїм вихованцям тимчасовий притулок для подальшого розподілення дітей чи до опікунів, чи у справжні сім’ї, які погодяться прийняти їх у себе.

Керівник «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей» Ганна Бикова подякувала Владиславу Мангеру і депутатам обласної ради за найкращий для дітей «новорічний подарунок» – нову газову котельню. Тепер і вихованці, і вихователі не ризикуватимуть змерзнути. Крім того, голова облради привіз подарунок від себе особисто – настільний теніс, проте зазначив:

«Ходячи територією, звернув увагу на те, що будівля місцями потребує термінового ремонту. Домовилися з Ганною Олексіївною так: вона офіційно звернеться до обласної ради – і ми з депутатами обов’язково допоможемо привести будівлю до ладу. Навряд чи хтось з обласних депутатів залишиться осторонь», – зазначив Мангер.