Голова Херсонської облради Владислав Мангер зустрівся з представниками авіакомпаній

7 лет назад 0

Сьогодні, 14 березня, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер провів робочу зустріч з представниками авіакомпанії «МАУ», ТОВ «Інтеравіа» та КП «Херсонські авіалінії». Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

У нараді взяли участь заступник голови ХОС Віталій Булюк, віце-президент МАУ з наземного обслуговування Володимир Семенченко, регіональний менеджер МАУ з обслуговування в аеропортах Валерій Азбукін, директор представництва авіакомпанії МАУ в аеропорту Ольга Никоненкова, генеральний директор ТОВ «Інтеравіа» Олександр Сураєв, а також директор КП ХОС «Херсонські авіалінії» Григорій Усік.

На початку зустрічі гості відзначили гідний вигляд херсонського аеропорту та подякували Херсонській обласній раді за розуміння важливості розвитку цього стратегічного об’єкта.

«З 14 квітня компанія МАУ відкриває у вашій області польоти сполученням Херсон-Київ. Впевнені, що цей рейс буде користуватися попитом, адже у вашому місті та області проживає велика кількість бізнесменів і підприємців, у яких є необхідність бувати в столиці», – зазначив Володимир Семенченко.

У зв’язку з цим представники МАУ попросили підтримку, в першу чергу інформаційну, аби жителі області якомога швидше дізналися про нововведення херсонського аеропорту.

Крім того, Володимир Семенченко зазначив: Херсонщину сьогодні розглядають як курортну зону, тому згодом буде введено зручний для українців додатковий рейс, який дозволить туристам прилітати в Херсон у комфортний денний час. Сьогодні компанія займається тим, щоб розробити також соціальні тарифи на вартість польотів і оптимізувати свої витрати.

«Ми прийшли сюди надовго з метою розвивати даний напрямок. Херсонці та жителі області можуть бути впевнені: ми не відступимо перед труднощами і не залишимо ваш регіон без сполучення з Києвом», – наголосили гості.

У свою чергу, Владислав Мангер подякував представникам МАУ за надану херсонцям можливість.

«Безумовно, рейс Херсон-Київ буде користуватися попитом. Хоча б тому, що економія часу вкрай важлива не тільки для бізнесменів, але і для чиновників. Про українські дороги не буду говорити зайвих слів – всі ми ними користуємося і бачимо їх стан, дані складності зобов’язують витрачати і зайвий час, й ресурс на подальше приведення в порядок автомобілів. З появою сполучення Херсон-Київ ці проблеми зникають. Ми зробимо все для того, щоб ваше перебування в Херсоні було максимально комфортним», – запевнив Владислав Мангер.

Представники МАУ вказали, що літак з Херсона прибуватиме в столицю в районі 7.30-7.40 ранку. І це має бути комфортно і для тих, хто летить по справах, і для херсонців, які продовжуватимуть свою подорож за іншими міжнародними сполученнями.

Важливим фактором для МАУ є і те, що сусідній з Херсоном Миколаїв поки не готовий до подібної співпраці – їхній аеропорт не облаштовано так, як херсонський, тому, швидше за все, жителі Миколаєва також будуть користуватися сполученням Херсон-Київ.