Голова Херсонської ОДА про ремонт доріг: «Першочергово ремонтуватимуться курортні напрямки»

6 лет назад 0

Cьогодні у Херсонській державній адміністрації відбулося засідання колегії. Депутати обласної та районних адміністрацій обговорили питання стосовно розподілу бюджету. Головна тема: «Ремонт доріг на Херсонщині». Нещодавно був проведений конкурс на державні закупівлі на ремонтні послуги. Вже вчора підписано договір з переможцем – ДП «Облавтодор» та виконується ямковий ремонт у 9 районах області. Далі планується ремонт 15 доріг.

Голова ОДА Андрій Гордєєв зазначив: «На ремонт доріг у 2018 році виділено 600 млн грн. Сьогодні основними напрямками є курортні місця, а саме: Стрілкове, Залізний Порт – Приморське – Лазурне. Ми повинні забезпечити нашим туристам комфорт та безпеку, щоб вони поверталися до нас знову».

Окрім цього, відремонтувати планується Голопристанський район (село Геройське – Стара Збур’ївка); Генічеський район (Генічеськ — до станції Новоалексіївка); Олешківський район (Кринки — до межі Каховського району) та Білозерський р-н. Відомо, що це далеко не повний перелік, адже по виконанню цього плану, складатиметься наступний.

За словами заступника голови ОДА Олександра Адамчика, служби почали працювати на Херсонщині близько місяця тому, а сьогодні область вже має позитивні результати. У червні завершили ремонт покриття у м. Генічеськ, на головній вулиці Берегова.

Автор: Поліна Дайнега