Голова Херсонської ОДА звітував за роботу у 2017 році

6 лет назад 0

У кіноконцертному залі "Ювілейний" голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв надав звіт роботи за 2017-й рік. У минулому році, завдяки підтримці Кабінету Міністрів України, обласній владі вдалося відновити будівництво шляхопроводу по проспекту Адмірала Сенявіна й вулиці Залаегерсег у м. Херсоні. Також не менш важливу роль зіграла й інвестиція, адже команді А. Гордєєва разом з представниками бізнесу вдалося реалізувати в Голій Пристані перевантажувальний термінал "Нібулон" та науково-виробниче підприємство "5 ELEMENT". Запрацювала філія швейної фабрики "ВіД". У минулому, 2017-році на Херсонщині відбудували школи та дитячі садочки, оновили парк машин швидкої допомоги.

Також Андрій Гордєєв поділився планами на наступний рік. Серед пріоритетних напрямів розвитку Херсонщини визначено налагодження системи зрошення.

«У 2018 році площу поливних земель планується збільшити на 13 тис. га, зокрема в Генічеському, Чаплинському, Білозерському, Іванівському та Олешківському районах. З цією метою в обласному бюджеті на будівництво, реконструкцію інженерної інфраструктури внутрішньогосподарських меліоративних систем передбачено видатки в сумі 20 млн грн», – запевнив Андрій Гордєєв.

Крім того, у цьому році заплановано збудувати мінімум 16 сучасних спортивних майданчиків зі штучним покриттям для міні-футболу.

Наприкінці свого виступу, голова Херсонської облдержадміністрації подякував працівникам обласної та районних державних адміністрацій за сумлінне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків та народним депутатам України Олександру Співаковському, Сергію Хланю, Миколі Паламарчуку, Федору Негою та Івану Віннику за конструктивну роботу.