Голова Нацполіції України Сергій Князєв проінспектував роботу посту “Сиваш” патрульної поліції Криму

6 лет назад 0

Сьогодні, у межах робочого візиту на Херсонщину, голова Національної поліції України Сергій Князєв проінспектував роботу відреставрованого посту патрульної поліції АР Крим та м. Севастополя. У заході також взяли участь начальник Департаменту патрульної поліції України Євгеній Жуков та начальник поліції в АР Крим та м. Севастополі Анатолій Бахчиванжи. Пост "Сиваш" розташований у Каланчацькому районі Херсонської області на 114 км автодороги М-17 Херсон-Джанкой-Феодосія-Керч за кілька кілометрів від лінії розмежування з тимчасово окупованим Кримом. 

Основним завданням нарядів посту патрульної поліції є надання правової допомоги громадянам України, які перетинають адміністративну межу з Кримом.

"Ми хочемо, щоб ті люди, які перетинають окуповану частину України, приходили до нас і розповідали про порушення їхніх громадянських прав, щоб ми це дуже уважно і ретельно документували. Усі злочинці будуть на лаві підсудних", — сказав Сергій Князєв

Начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков зазначив: "Ми приїхали не відкривати, а інспектувати, тому що відділ патрульної поліції в Автомноній Республіці Крим уже працює, і працює дуже добре. Інспектори реагують на виклики, рятують життя та ловлять злочинців. Вони підсилили Управління патрульної поліції в Херсонській області й підтримують людей Херсонщини”.

На посту “Сиваш” жителі півострова можуть подавати заяви про злочини та правопорушення, вчинені стосовно них. Пост працює цілодобовому режимі.

Патрульна поліція Херсонської області