Грабежі та крадіжки: поліція повідомила про останні злочини на Херсонщині

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 557 заяв і повідомлень, серед яких 87 звернень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєсстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої одна людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 137 адміністративних протоколів, із них 29 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В Каховський відділ поліції о пів дев’ятій вечора звернулась 34-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що 30 хвилин тому невідомий зловмисник шляхом ривку заволодів у заявниці мобільним телефоном «Honor 8x». За даним фактом проводиться перевірка.

В Бериславський відділ поліції звернувся 34-річний житель одного з населених пунктів району. Чоловік розповів, що вночі 9 березня в місцевому барі невідомий злодій здійснив крадіжку мобільного телефону заявника. Проводиться перевірка.

В чергову частину Дніпровського відділення поліції ввечері звернулася 40-річна місцева жителька. Вона розповіла, що приблизно три години тому під час її поїздки в тролейбусі невідомий зловмисник викрав у заявниці гаманець, в якому знаходилися 1600 гривень та банківські картки. За даним фактом проводиться перевірка.