Грабежі та наркотики: херсонська поліція повідомила про злочини, які було вчинено протягом доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 566 звернень, серед яких 126 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 89 адміністративних протоколів, з них 12 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 52-річний херсонець. Чоловік розповів, що невідомий, відкрито шляхом ривку, заволодів пакетом, в якому був мобільний телефон та гаманець з грошима в сумі 900 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

В Високопільське відділення поліції надійшло повідомлення від 36-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідомий, шахрайським шляхом зняв з її банківської картки 11943 гривні. За даним фактом проводиться перевірка.

В Каховському районі під час обшуку за місцем проживання 28-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили речовину, схожу на канабіс. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області