“Херсон плюс” у гостях у родини Горбенко, яка виховує 10 дітей

5 лет назад 0

В їх родині звичайне чаювання схоже на свято. За столом збираються відразу всі діти сім’ї Горбенко – п’ять хлопчиків і п’ять дівчаток.
Велика і щаслива родина – про це ще навіть до подружнього життя мріяли Олександр і Віта. Тепер у них дитячий будинок сімейного типу, де виховують 4 своїх та 6 прийомних дітей. Аби зібратись разом одного дивану не вистачає.
Історія цього дитячого будинку сімейного типу розпочалась ще у 2013-му. Маючи вже немаленький досвід батьківства, подружжя Горбенко вирішили подарувати родинне тепло ще хоча б одній дитині.
Та згодом доля звела родину з Анею. Дівчинка росла у неблагополучній родині і навчалась в одному класі з Юрком – біологічним сином Олександра і Віти. Вона потайки споглядала за тим, як батьки опікуються хлопчиком і мріяла мати таку ж добру й чуйну родину.
Сьогодні Аня мріє про інше – хоче стати вчителем, а поки навчається грати на віолончелі. У дітях батьки-вихователі відшукують унікальні таланти і розвивають їх здібності. Сашко – боксер, Люда грає на фортепіано і займається вокалом, Діана опановує скрипку, Юра – саксофон.
Олександр і Віта впевнені, що тільки через самовираження діти розкриваються і пізнають світ.