Херсонці готують спектакль на тему протидії продажу людей

6 лет назад 0

У Херсоні планують показати спектакль, який висвітлить проблему торгівлі людьми у Херсоні. Головна ідея полягає у тому, аби зробити спектакль у якому будуть грати діти. 

«Аби ввести акторів у тему, ми робимо тренінги, детально їм розповідаємо, аби вони розуміли з чого складається даний злочин та були більш обізнаніші у цьому питані. Я хочу підвищити обізнаність молодого населення, особливо людей до 18 років, оскільки вони найчастіше потрапляють під зону ризику», — говорить голова управління Херсонського обласного центра «Успішна жінка» Анжела Литвиненко.

У спектаклі будуть представлені реальні історії херсонських дітей, які на особисто зіткнулися з даною проблемою. Це інтерактивно-соціальний спектакль, у якому діти візьмуть участь і зможуть розповідати своїм ровесникам про дану проблему.

«Нажаль, не всі люди знають, як боротися з даною проблемою. Навіть коли вони звільняються, не знають куди звернутися за допомогою. Наша ціль —  спектаклем показати, що ця проблема дійсно поруч і з нею потрібно боротися та висвітлювати її, аби підвищити обізнаність населення», — додає Литвиненко.

Наразі ведеться відбір акторів, які зголосяться взяти участь у постановці.

Антон Костюк