Херсонці переглянули фотовиставку «Доросле кримське дитинство»

6 лет назад 0

У Херсонській обласній науковій бібліотеці ім.О. Гончара з 3 по 10 грудня в рамках кампанії Let my People Go відбулася фотовиставка "Доросле кримське дитинство", присвячена дітям кримських політв'язнів.

Виставка фоторобіт російського журналіста Антона Наумлюка, який вже понад два роки активно працює в окупованому Криму, розповідає про дітей із сімей кримських політв'язнів, які залишилися без батьківської опіки, бо кримінальні справи і суди щодо їхніх батьків тягнуться роками.

Організатором виставки в Херсоні став представник українського Міністерства у справах тимчасово окупованих територій і внутрішньопереміщених осіб Денис Чистіков.

Вперше виставка, організована українським "Центром громадянських свобод", була представлена ​​в "Кримському будинку" в Києві 20 жовтня 2017 року. А в подальшому планується презентувати фотовиставку мешканцям ще декількох районів Херсонщини.

Захід відвідали небайдужі до ситуації, в якій опинилися громадяни України на окупованій території: представники ЗМІ та медіа, громадські організації, а також відомі громадські діячі. Всі присутні мали можливість поспілкуватися безпосередньо з автором виставки.

Прес-служба Херсонської ОДА