Херсонці зібрали 245 мільйонів гривень для української армії

4 года назад 0

Всього за січень — жовтень 2019 року платники податків Херсонщини перераховували до державного бюджету 245,4 млн. грн. військового збору. Це перевищує минулорічний показник на 14 відс. або 28,8 млн. гривень. Про це повідомляє пПрес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Більшу половину або 64 відс. від загальних надходжень по області сплатили платники Херсонського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, які сплатили 158,3 млн. грн. військового збору.

Ще 26 відс. або 64,4 млн. грн. внесли суб’єкти господарювання — платники Новокаховського управління. Відрахування на підвищення обороноздатності української армії від платників Генічеського управління податкової служби області склали ще 22,7 млн. грн. або 10 відс. від загальних надходжень.

Платники Херсонщини відповідально ставляться до нарахування та сплати військового збору задля захисту державного суверенітету, гарантій стабільності та зміцнення економічної безпеки України.