Херсонців запрошують долучитись до безкоштовного освітнього проекту

6 лет назад 0

Офіс Регіонального розвитку у партнерстві з ChildFund Deutschland запрошує освітян, батьків та громадських активістів до участі в "круглому столі" «Школа без конфліктів», що відбудеться у Херсоні 13 липня. Якщо тобі від 13 до 17 років, то ця новина для тебе. Якщо ви педагог, шкільний психолог, соціальний працівник або представник адміністрації школи, то ця новина також для вас. Якщо ви громадський активіст, якому не байдужі проблеми шкільних конфліктів, то ця новина і для вас також.

Чому це важливо?

Херсонщина – один з трьох регіонів, обраних для пілотування проекту «Шкільна медіація та діалог: стратегії для молодого покоління миротворців в Україні» . Його мета – навчити підлітків самостійно долати конфлікти у власному середовищі, виступаючи в ролі миротворців. Учні та педагоги шкіл-учасників під час серії тренінгів та зустрічей зможуть підвищити рівень своїх знань про права і свободи людини, інструменти їх захисту, подолання конфліктів. Нинішній круглий стіл є частиною цього проекту.

На вас чекають:

панельна дискусія щодо питань шкільної медіації, подолання конфліктів, посередницького діалогу та актуальних проблем захисту прав людини;

стратегічна сесія «Школа без конфліктів» у форматі The World Cafe.

Як взяти участь?

Заповніть форму за посиланням:https://goo.gl/yYV1qA(реєстрація та участь безкоштовні).

Місце, час проведення "круглого столу", а також детальна програма будуть надіслані відібраним учасникам разом із підтвердження їхньої участі.

Що далі?

Після серії "круглих столів" у пілотних областях (Одеській, Херсонській та Миколаївській) будуть оголошені конкурси щодо визначення 9 шкіл-учасниць проекту. У них протягом осені 2018 року проходитимуть навчальні тренінги для школярів, вчителів, соціальних працівників, шкільних психологів та представників адміністрацій шкіл.

У грудні 2018 року, найактивніші учасники проекту візьмуть участь у 4-денній навчально-ознайомчій поїздці до Києва. А в травні 2019 року в Херсоні відбудеться Міжнародний Форум з медіації, прав людини та миротворчості , у якому учасники проекту також візьмуть участь.

Є запитання?

Напишіть нам на електронну пошту:office@rdo.org.ua , anatoliy.pazuchyk@rdo.org.uaабо зателефонуйте: (093) 404 66 08, (048) 788 83 84. Останні новини та докладну інформацію про проект та інші ініціативи дізнавайтесь на нашій сторінці в Фейсбук www.facebook.com/rdo.org.ua та на сайті www.rdo.org.ua .