Херсонців запрошують на відкритий благодійний фестиваль моди і таланту

6 лет назад 0

З 13 по 15 липня на Херсонщині відбудеться грандіозна подія – Відкритий благодійний фестиваль моди і таланту «Міні-Міс & Містер Таврія 2018», що проводиться під егідою Національного фестивалю «Міні-Міс та Міні Топ-Модель України»

Головною метою фестивалю є розвиток творчих здібностей учасників, отримання унікального досвіду та впевненості у своїх силах. Переможці конкурсу беруть участь у щорічному Національному фестивалі моди і таланту «Міні-Міс України», де представляють честь свого міста на рівні з учасниками з усіх областей України.

У добра багато можливостей: оберігати природу, дбати про братів наших менших, допомагати ближнім, творити добро своїми руками. І якщо кожен з нас буде робити хоч одну добру справу в день, то світ неодмінно зміниться на краще. Саме тому основною місією фестивалю є долучити майбутнє покоління України до добрих справ. В рамках фестивалю відбудеться благодійна акція, під час якої учасники зроблять подарунки для дітей з дитячого будинку. На рахунку центру моди та стилю «Little Miss» це вже третій благодійний конкурс, який об`єднує небайдужих дітей та їх батьків.

За корони переможців будуть змагатися 24 учасники з різних куточків України. Серед міст-учасників – Запоріжжя, Мелітополь, Херсон, Каховка, Василівка, Львів, Київ, Кам`янець-Подільський та ін.

Переможців будуть визначати за підсумком 4 конкурсних виходів, а саме:

  • Презентація морського арт-костюму
  • Дефіле у дизайнерській колекції
  • Творчий номер
  • Вихід в уніформі конкурсу

Всі учасники отримують спеціальні титули, нагороди, подарунки, корони та стрічки, а переможці почесне звання «Міні-Міс Таврія», «Міні Топ-Модель Таврія» та «Міні-Містер Таврія»

Ведучими конкурсу стануть: Сергій Алєксєєв – співак, переможець міжнародних вокальних конкурсів, учасник шоу «Х-фактор» та Ярослава Куліш – засновниця конкурсу, володарка золотої перехідної корони «Міні-Міс України» у 2011 році, та титулу «2-а Принцеса світу 2011».

ЧАС І МІСЦЕ: 15 липня, Генгірка, готельно-розважальний комплекс «PapaDeMore». Початок о 16-00.