Херсонців запрошують відвідати благодійну виставку

6 лет назад 0

З 6 по 18 серпня Всеукраїнська громадська організація людей з інвалідністю «Велід» за підтримки ТРЦ «Фабрика» організовує Благодійну виставку на підтримку людини з інвалідністю з дитинства, випускника Олешківського дитячого будинку Ігоря Белякіна, який на сьогодні потребує нашої допомоги.

За результатами обстеження медичного Центру нейро діагностики Ігорю потрібно зробити операцію, яка запланована на вересень цього року. Діагноз захворювання: значне порушення функцій в тазових органах. Крім цього, потрібні чималі кошти для придбання медичних препаратів та здійснення реабілітаційних заходів.

Звісно, таких коштів у хлопця немає, оскільки він є особою з числа дітей-сиріт та, у зв’язку із захворюванням, Ігор змушений постійно відвідувати лікарню, тому на даний час він не працює та живе лише за рахунок пенсії по інвалідності.

18 серпня  відбудеться Благодійний аукціон, під час якого кожен бажаючий може придбати творчі роботи молодих, обдарованих та перспективних художників з інвалідністю Армена Казаряна, Кирила Богданюка. Також, на вас чекає унікальний майстер-клас з енкаустики.

Всі зібрані кошти з благодійного заходу підуть виключно на оплату операції, придбання ліків та реабілітаційні заходи Ігорю Білякіну.

За додатковою інформацією звертайтеся до організатора заходу Віктора Булки, моб.– 066-54-155-95