Херсонець засуджений на 8 років ув’язнення за забиття до смерті знайомого

5 лет назад 0

Злочин стався на початку цього року в Корабельному районі. У відділення поліції надійшло повідомлення від 30-річного чоловіка. Він розповів, що прийшов навідати знайомого і виявив його без ознак життя. Причиною смерті 57-річного чоловіка стала черепно-мозкова травма. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Про загиблого і сусіди, і його рідні, яких він бив, висловлювалися негативно. За їх словами, у стані алкогольного сп’яніння чоловік ставав агресивним і ліз у бійку. Чоловік зловживав спиртними напоями і постійно запрошував до себе додому сторонніх людей. Працівники поліції встановили особу чоловіка, якого бачили в будинку загиблого напередодні злочину. І ним виявився сам 30-річний заявник. Чоловік пояснив, що не хотів смерті друга, а лише побив його через образу.

Того дня зловмисник був в гостях у потерпілого, вони вживали спиртні напої і нібито господар першим почав бійку, при цьому ображаючи гостя. Зловмисник бив друга руками і ногами у всі частини тіла. Потім гість ліг спати, а вранці зрозумів, що друг помер. Після чого викликав поліцію та розповів історію про те, що нібито прийшов в гості і виявив господаря без ознак життя.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині і призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.