Херсонська журналістка: «Після сьогоднішнього ДТП моя повага зникла до патрульних»

7 лет назад 0

"Сьогодні потрапила в ДТП по вул. Маяковській. Серед учасників і водій елітного БМВ, у якого настрій пропав, через те, що я викликала відразу і патрульних і представників страхової. Тобто питання розійтись по-швидкому не буде", — написала у Facebook журналістка Лідія Григор'єва.

За її словами, наряд патрульної машини з 3 осіб "якось відразу почав вести "вітієвувато".

Як зауважила журналістка, ніхто з патрульних не представився.

"Перед цим поговоривши з власником БМВ, в один голос (3 особи), підійшли до мене і відразу недружелюбно, по-злому, на підвищених тонах почали зі мною розмовляти, тиснути і, навіть, з погрозами", — розповіла жінка.

Їй не надали папір, щоб вона написала пояснення до приїзду представників страхової компанії.

"Намагаючись спростити розмову, я нагадала представникам патрульної служби, що вони на службі народу, який їх утримує. АГРЕСИВНИЙ КОМЕНТАР: "руськомовної" представниці патрульної служби взагалі вразив: "Миня муж содержит" , — поділилася Лідія Григор'єва.

Також вона додала, що поки оформлялося її ДТП, сталося ще одне: "Почула на вулиці УДАР сусідньої машини, яка була припаркована перед патрульною машиною. ТОбТО на їх очах відбулось чергове ДТП і непросто царапина".

За словами журналістки, винуватиця "свіжого" ДТП втекла.

"Що ви думаєте, патрульна відрегувала. НІ!!! Мій страховщик підняв крик. Більше того, вразило те, вони мляво почали запитувати в нього , чи той не запам'ятав номер (а де їх відеореєстратор). Тільки після цього, під натиском, вони почали, не виходячи з автівки реагувати", — продовжила свою розповідь жінка.

Вона вважає, що патрульна поліція змінилась, причому в гіршу сторону.

"Вона не захищає вже простих людей, вона відсторонюється від своїх прямих обов'язків", — констатувала Лідія Григор'єва.