Херсонська обласна рада офіційно повідомляє: Владислав Мангер знаходиться у відпустці

5 лет назад 0

Херсонська обласна рада з приводу заяви окремих засобів масової інформації щодо знаходження голови обласної ради повідомляє наступне.

Голова Херсонської обласної ради відповідно до розпорядження Херсонської обласної ради від 13.11.2018 №342-о/с «Про відпустку Мангера В.М.» перебуває у відпустці з 19.11.2018 по 03.12.2018. У зв’язку із службовою необхідністю Владислав Мангер має намір перервати відпустку та приступити до роботи з 26.11.2018.

Крім того, повідомляємо, що протягом останнього тижня не було жодного офіційного звернення до Херсонської обласної ради з приводу знаходження на робочому місці голови обласної ради.

Херсонська обласна рада звертається до всіх засобів масової інформації з проханням ретельніше перевіряти достовірність поширених відомостей, особливо у ситуації, пов’язаній із звинуваченнями людей у вчиненні протиправних дій.

Додатково повідомляємо, що інформація про те, що Владислав Мангер є підозрюваним у справі Катерини Гандзюк, не відповідає дійсності. Голова Херсонської обласної ради, разом із іншими керівниками органів влади області, був допитаний слідчими органами в якості свідка.

Зазначаємо, що для отримання інформації з питань, які відносяться до компетенції Херсонської обласної ради, надсилайте відповідні запити на офіційну електронну адресу [email protected] або за адресою 73000, м. Херсон, пл. Свободи, 1, Херсонська обласна рада.