Херсонська обласна рада оголошує переможців третього обласного конкурсу журналістських робіт

3 года назад 0

Херсонська обласна рада оголошує переможців третього обласного конкурсу журналістських робіт «Стан, проблеми та перспективи місцевого самоврядування Херсонської області».

Нагадаємо, конкурс проходив у період з 4 березня по 30 вересня 2020 року. 11 листопада відбулось засідання конкурсної комісії, за результатами якої обрано 5 переможців у двох номінаціях.

У номінації «Краща онлайн-публікація» переможцем стала Алла Торчанська, журналістка медіа-центру «ІРС-Херсон», зі статтею «Херсонська (де)централізація: об’єднанні територіальні супергромади». Вона отримає премію у розмірі 15 тис. грн.

На другому місці – Ірина Староселець, журналістка інформаційного агентства «Укрінформ». За свою роботу «Арабатська стрілка: аргументи мешканців проти децентралізаційної “логіки”» вона отримає премію у розмірі 10 тис. грн.

Почесне третє місце і 5 тис. грн одержав журналіст інтернет-видання «Новий день» Олег Батурін за публікацію під назвою «Зеленопідська ОТГ. Три роки успіху».

У номінації «Кращий відеоматеріал» фаворитом став сюжет Лідії Григорєвої («Український Південь») «Про громади на Херсонщині. Про розвиток Ювілейної ОТГ».

«Срібло» у Петра Коберника («Центр журналістських розслідувань») за сюжет «Децентралізація по-херсонськи. Погрози, сварки, стрілянина».

Обидва переможці також отримають з обласного бюджету премії у розмірі 15 та 10 тис. грн відповідно.

Учасників номінації «Краща публікація у друкованих ЗМІ» – Олену Нечипуренко («Новий день») та Ольгу Ляшок («Гривна») відзначено подяками голови Херсонської обласної ради.