Херсонська ОДА готується до відкриття туристичного сезону на Кам’янській Cічі

6 лет назад 0

Вчора в Херсонській облдержадміністрації на робочій нараді розглядалося питання організації та проведення відкриття туристичного сезону 2018 на Кам’янській Січі. Обговорили орієнтовну програму заходів, облаштування відпочинкових та сервісних зон, організацію транспортних перевезень відвідувачів і учасників та багато інших питань, пов’язаних із підготовкою до заходу.

"Фундамент закладено — задля безпеки та спокою гостей свята ми вже вирішили питання з цілодобовим чергуванням карет "швидкої допомоги", працівників поліції та МЧС. Працюємо над облаштуванням місць санітарно-гігієнічного призначення, підготовкою території проведення свята, забезпеченням учасників необхідним обладнанням та інвентарем…" — запевняє депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко у соцмережах.

Своєю увагою не оминули й проблему громадського транспорту. Наразі автоперевізники пояснюють, що возити пасажирів безкоштовно – для них не вигідно, тож вони потребують сплатити хоча б собівартість палива. За попередніми підрахунками, ціна квитка туди й назад складатиме 60-65 грн.