Херсонська поліція повідомила про злочини, які сталися протягом доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 567 звернень, серед яких 94 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 102 адміністративні протоколи, з них 11 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

У Каховський відділ поліції звернувся 32-річний житель Сумської області. Він повідомив, що йому зателефонував працівник АЗС з Каховки та запропонував за прийнятною ціною придбати дизельне пальне. Заявник погодився і перерахував продавцю понад 20 тисяч гривень. Після чого продавець перестав виходити на зв'язок, товар не надіслав і гроші не повернув. За даним фактом проводиться перевірка.

У Каланчацьке відділення поліції надійшла заява від 45-річного фермера. Він повідомив, що з його комбайну невідомий викрав усі запчастини. За даним фактом проводиться перевірка.

У Каховський відділ поліції надійшло повідомлення від 43-річного водія-далекобійника. Чоловік розповів, що на АЗС ремонтував автомобіль і в цей час з салону зникла брасетка, де були важливі документи та 3000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

У Високопільське відділення поліції надійшла заява від 46-річного чоловіка про те, що невідомий вкрав його велосипед. Проводиться перевірка.

У Корабельне відділення поліції звернулася 27-річна херсонка. Вона повідомила, що в маршрутному автобусі у неї з сумки вкрали гаманець, де знаходилися банківські картки, 10 тисяч гривень та документи. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області