Херсонські благодійники шукають волонтерів

6 лет назад 0

Щороку у Мужнародний день захисту дітей громадська організація "Спілка жінок Херсонщини" проводить грандіозне свято для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, вихованців обласних дитячих будинків та інтернатів, дітей із інвалідністю, особливими освітніми потребами, із родин переселенців та дітей, чиї батьки яких захищали і захищають нашу країну в зоні проведення АТО або загинули, пожертвувавши своїм життям заради миру та територіальної цілісності сучасної України.

Гостей збирають у мальовничому кінному клубіу Олешківському лісі, усього за 10 км від обла сного центру, на його території є озеро, великий дитячий майданчик, стайні, критий манеж, левади, міні-зоопарк.

Организатори запрошують до співпраці волонтерів:

"За кожним нашим великим заходом стоїть ВОНА – «армія» волонтерів і помічників, без допомоги якої неможливо організувати все на найвищому рівні, на 5! Я щиро дякую кожному, хто присвячує свій час, сили та енергію справі волонтерства, хто допомагав, допомагає і, я маю надію, продовжуватиме допомагати організовувати неймовірні свята для діток із інтернатів. Я звертаюся до вас і запрошую стати волонтером на святі День захисту дітей, що відбудеться 1 червня в кінному клубі GRAND PRIX", — повідомляє керівник організації Ірина Ніколаєва.

Долучитися до заходу у якості волонтера можна, заповнивши форму за посиланням:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFPgsqEsaJKBpx88XgXW9-25LEyyQr5W3Wznx5CZ25xJD_Yg/viewform