Херсонські фіскали провели «ринковий» рейд

5 лет назад 0

Днями спеціалісти управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі провели черговий рейд по легалізації фізичних осіб — підприємців, які здійснюють нелегальну підприємницьку діяльність без сплати відповідних податків і зборів до бюджету, на територіях біля Дніпровського ринку, по вул. Миру та проспекті 200 років Херсона. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Під час проведення контрольно-перевірочних заходів 3 підприємці, які здійснювали роздрібну торгівлю текстильними виробами, жіночім та дитячим одягом, а також реалізовували овочі у спеціально обладнаному торгівельному павільйоні, отримали протоколи про адміністративну відповідальність за ведення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів.

Відповідно до ч. 1 ст. 164 КУпАП розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає 17000 — 34000 гривень.
Матеріали будуть передані до Херсонського міського суду для притягнення до відповідальності. Перевірки тривають.