Херсонські фіскали залучили до місцевих бюджетів майже 1 мільйон гривень податку на майно

6 лет назад 0

Таким став результат проведеної інвентаризації на курортному узбережжі нашої області закладів відпочинку юридичних осіб, яку провели фахівці управління податків і зборів з юридичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. Про це повідомляє прес-служба відомства. 

«Передовиком» стала база відпочинку Генічеського району площею 8 тис. кв. м. на 440 місць. У червні п. р. суб’єкт господарювання вже перерахував до місцевого бюджету 638 тис. грн. податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за 2016-2018 роки та орендну плату за землю в розмірі 92 тис. гривень.

За результатами проведеної документальної виїзної перевірки іншому закладу оздоровлення Генічеського району донараховано податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у сумі 31 тис. гривень.

По суб’єктам господарювання, які ухиляються від декларування та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, проводиться збір податкової інформації, необхідної для проведення документальних позапланових невиїзних перевірок.